Model de meniu

 
 

1. Inductia

Mic-dejun: omlenta cu rosii si sunca, avocado, mozzarela, cafea decofeinizata.
Pranz: salata Cezar cu pui fript (salata, oua, crutoane, parmezan, ulei de masline, mustar, usturoi, lamaie, sare si piper).
Cina: friptura din carne de porc, vita, pui fara grasime, asortata cu sote de legume si salata verde cu lamaie.
Gustare: telina umpluta cu crema de branza.

 

2. Slabirea constanta (pierdere in greutate)


Mic-dejun: 2 oua fierte, 1 rosie si 2 felii de bacon, muschi file.
Pranz: friptura din curcan cu ardei umplut cu branza si o salata verde.
Cina: friptura din cotlet de porc cu varza calita cu extra-piper si paine integrala. 
Gustare: seminte din dovleac.

 

3. Echilibrarea (pre-mentinere)

Mic-dejun: o clatita cu capsune, dar fara sirop sau zahar.
Pranz: ciorba de fasole cu o bucatica de sunca si branza cu tortilla.
Cina: peste fript de preferat somon sau peste oceanic, cu piure din praz si conopida, salata de ridichii si castravete. 
Gustare: 2 trufe de ciocolata. 

 

4. Mentinerea

Mic-dejun: 2 felii de paine, urda si o omleta cu branza (2 oua).
Pranz: ciorba din legume, salata de legume cu peste.
Cina: friptura din pui, orez/spanac cu ciuperci, salata verde cu lamaie.
Gustare: o felie de pepene galben cu suc de lime.